Kent Haberleri

Bankalardan flaş karar, devreye tak diye PTT girdi

Bankaların kredi kampanyalarında yavaşlamaya başlamasının ardından PTT devreye flaş bir şekilde girdi. PTT tarafından vatandaşlara kredi verilecek. Bankaların yavaşladığını gören PTT ise bu durumdan faydalanarak öne geçmek adına müthiş bir hamleye imza attı

Bankalar yaz başından bu yana peş peşe duyurdukları kredi kampanyalarında yavaşlamaya başladı. Bankaların yavaşladığını gören PTT ise bu durumdan faydalanarak öne geçmek adına müthiş bir hamleye imza attı. 

 

PTT kredi kampanyası “Nakit ihtiyacı olanlara PTT'den kredi almak N Kolay!” denilerek duyuruldu. PTT ile anlaşmalı olması nedeniyle PTT kredileri, Aktifbank üzerinden sağlanıyor. Bu kapsamda da PTT kredilerinin çekilmesi için müşterilerin tüm işlemlerini AKtifbank üzerinden yapması gerekiyor. PTT tarafından duyurulan kredi kampanyasında detaylar ise dikkat çekici. Zira 50.000 TL kredi için 36 ay taksitlendirme uygulanıyor. Bu taksitlendirme kapsamında ise aylık taksitler 3566 TL olarak belirleniyor.

NAKİT İHTİYACI OLAN PTT'YE GİDECEK

3566 TL ödeyerek 50.000 TL kredi alabilen müşterilerin kredi geri ödemesinde ise toplam tutar 128.376 TL oluyor. Türkiye genelinde faiz oranları yüksek olduğundan dolayı geri ödeme tutarı da yüksek. Ancak bankalardan kredi alma sorunu yaşayanlar için şu anda kredi verilmesi nedeniyle PTT kredisi verildiğinden dolayı şu anda binlerce kişi için cazip görünüyor.