Kent Haberleri

Bankalardan kredi çekecek vatandaşlar dikkat! Bomba bir gelişme yaşandı

Bankalardan kredi çekecek vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Kredi çekecek vatandaşların bu gelişmeyi dikkate alması gerektiği tavsiyesinde bulundu.Kredi almak için bankaların yolunu tutan vatandaşlarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı

Enflasyonun artması, bununla birlikte ev ve araba fiyatlarının yükselmesi sonucunda vatandaşların krediye olan ihtiyacı da artmış durumda. Kredi almak için bankaların yolunu tutan vatandaşlarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 


 

Bankalardan kredi çekmeyi düşünenler için flaş bir açıklama geldi. Ünlü ekonomist İslam Memiş tarafından altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarıyla takip ediliyor. Ancak Memiş, yaptığı açıklamasında banka kredi faiz oranlarına ilişkin önemli duyuruda bulundu. Memiş, kredi faiz oranlarının tersine döneceğini ifade ederken ciddi bir düşüşün yaşanacağını da belirtti.

Ekonomist Memiş, yaptığı açıklamalarla vatandaşların ilgisinde olmaya devam ediyor. Kredi faiz oranlarının düşeceği tarihi açıklayan Memiş, uyarılarını da peş peşe sıraladı.

Memiş, 2023 yılının başlaması ile birlikte bankaların bir yarış haline büründüğünü söyledi. Kredi faiz oranlarının düşeceğini ve kredi limitlerinin artacağını belirten Memiş, Şubat ayının sonlarında doğru faiz indirimi olacağını belirtti. Devletin sağladığı imkanların getiri kolaylığı ile birlikte düşük faiz oranlarının gerçekleşeceğini belirtti. Vatandaşların sabırlı olması gerektiğini söyleyen uzman isim, düşük faizli krediler sayesinde vatandaşların işlerinin kolaylaşacağını söyledi.