Proje Güncel

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede? Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi!

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede sorusunun yanıtı ve Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 ile ilgili merak edilen detaylar...İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule projesinde toplam 70 adet konut yer alıyor

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 projesi satışa çıktı. İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule projesinde toplam 70 adet konut yer alıyor. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların bulunduğu Banu Evleri Ispartakule 4 projesinin arsa alanı 4 bin 700 metrekare, inşaat alanı ise 15 bin metrekare olarak belirlendi.

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede sorusunun yanıtı ve Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 ile ilgili merak edilen detaylar...

Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri 2 bin konutun yer aldığı  ve toplamda 10 bin kişinin yaşayacağı Emlak Konut Ispartakule projesine de komşu konumda yükseliyor.

Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi!

Banu Evleri 4 projesinde 2 oda 1 salon 120 metrekare  daire fiyatı 2 milyon 193 bin TL, 3+1 151 metrekare dairelerin fiyatı ise 2 milyon 771 bin TL şeklinde belirlendi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Ispartakule'de inşa ettiği Banu Evleri projesinin son etabı olan proje bölgedeki birçok okul, hastane, AVM ve yaşam merkezinin de orta noktasına yer alıyor.

Banu Evleri 4'te Türk hamamı, yüzme havuzu, açık-kapalı otoparkı, sauna, mescit, market ye alıyor. 

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede? 
Proje 3. Havalimanı, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nın ortak kesişim noktasında yer alıyor. 

Web: https://www.hasanoglugrup.com.tr/

Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi!

Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı! İşte dairelerin özellikleri ve fiyat listesi