18 / 09 / 2024

Barış Arduç ve Gupse Özay Beykoz Konakları’nda kiracı oldukları evi 2 milyon dolara satın aldı!

Barış Arduç ve Gupse Özay Beykoz Konakları’nda kiracı oldukları evi 2 milyon dolara satın aldı!

Ünlü oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, uzun süredir kiracı olarak yaşadıkları Beykoz Konakları’ndaki evi 2 milyon dolara satın alarak kiracılıktan kurtuldu.




Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Barış Arduç ve Gupse Özay, uzun süredir Beykoz’da oturuyor.

Ünlü oyuncu çift Barış Arduç ve Gupse Özay, uzun süredir kiracı olarak yaşadıkları Beykoz Konakları’ndaki evi 2 milyon dolara satın aldı. Lüks sitedeki C tipi villa için 2 milyon dolar ödediğini öğrendiğim çift, yıllardır yaşadıkları evi artık kendi mülkleri haline getirdi.

Çift, 2022 yılında ilk çocukları Jan Asya’yı kucaklarına alarak ailelerini büyütmüştü. Hem mesleki başarıları hem de özel hayatlarındaki uyumlarıyla dikkat çeken Arduç ve Özay, uzun süredir oturdukları evi satın alarak bu yeni yatırım kararlarını hayata geçirdi.

Sanat dünyasında popüler olan çift, kariyerlerinin yanı sıra mutlu evlilikleriyle de hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

 Barış Arduç ve Gupse Özay Beykoz Konakları’nda kiracı oldukları evi 2 milyon dolara satın aldı!

BARIŞ ARDUNÇ KİMDİR, NERELİ?

Barış Arduç  9 Ekim 1987, İsviçre, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.

Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı. İlk olarak, Küçük Hanımefendi (2011), Dinle Sevgili (2011), Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-2014) ve Racon: Ailem İçin (2015) gibi dizilerde rol aldı.

Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015-2017) adlı dizide yer aldı. Daha sonrasında Kuzgun ve Çukur adlı dizilerde de rol aldı. Son olarak ise, 2021-2023 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

GUBSE ÖZAY KİMDİR?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir[3]), Çerkes asıllı Türk oyuncu, senarist ve yönetmen. Çerkes kökenli bir ailenin en küçük çocuğu olarak 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir.

 Ege Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştıır.

TRT’den yapım şirketlerine, magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir.

 Birkaç dizi denemesinden sonra, arkadaşlarıyla psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. Bu dizi sayesinde tanınan ve adından söz ettiren Özay, dizideki rolü ile birlikte Dacia'nın reklamında rol almıştır.

Gupse Özay, 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!
Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Geri Dön