19 / 05 / 2024

Barış Merzeci gayrimenkul işini sevdi

Barış Merzeci gayrimenkul işini sevdi

Merzeci Ailesi´nin son kuşak temsilcilerinden Barış Merzeci Yasemin Başaran ile birlikte YB Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ltd Şti isimli şirketi kurdu



Merzeci Ailesi´nin son kuşak temsilcilerinden Barış Merzeci inşaatçılığa soyundu. Uzun yıllar gerek yurtiçi gerek yurtdışında profesyonel kurumsal yapılarda entegrasyon ve yönetici görevlerini takiben Barış Merzeci, şirketi, Yasemin Başaran ile birlikte kurdu. Yeni kurulan şirket YB Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ltd Şti isimli şirketin adresi olarak Maslak Mashattan Residence A5 Blok K 14 D 100 Şişli adresi gösterildi. İstanbul Ticaret Odası´na kaydı 14 Eylül 2010 tarihinde yapılan YB Gayrimenkul Danışmanlık´ın sermayesi 27 bin TL olarak kayıtlara geçti. Herkesin 9´ar bin TL hissesinin olduğu şirkette Barış Merzeci, ortağı  Yasemin Başaran Er ve Janet Levi hissedar olarak yer aldı.
 
Gayrimenkul Hizmetleri vermek üzere kurulan YB Gayrimenkul Danışmanlık, türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk apart otel motel ve kamping gibi binalar ile arsa ve arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak ve  ana sözleşmesinde yer alan diğer işlmeri yerine getirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön