28 / 04 / 2024

Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömer Yazıcı imzasıyla kuruldu.





Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömer Yazıcı imzasıyla kuruldu. 


Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak 2-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  4-Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 6-Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını  yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. 7-Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. 8-Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, 9-Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal  gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. 10-Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 11-Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik  tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak.


Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; ÇAKMAK MAH.İKBAL CAD.5/2 ÜMRANİYE 


Geri Dön