29 / 04 / 2024

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.



Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Bartın Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış ve yoklamasından sonra gündemin 1.maddesinde Bartın Merkez Kutlubey Yazıcılar Köyü Elmalı Deresi Taşkın Koruma Tesisinin devir işlemleri için Belediye Başkanı Cemal Akın’a yetki verilmesi talebi de oy çokluğuyla kabul edildi. 

Gündemin 2.maddesi Bartın merkez ilçede, Demirciler Mahallesinde bulunan 91 Sokak isminin Şehit Cem Kanbur Sokak olarak değiştirilmesi talebinin görüşülmesi için Mahalle ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonuna havale edildi. Gündemin 3.maddesi Mahalle ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonuna havale edilen, yeni düzenlemesi yapılan yollara sokak ismi verilmesi talebi kabul edilirken, gündemin 4.maddesi ise İmar Komisyonuna havale edilen, Gölbucağı Mahallesi, tapuda 38/20L IIC pafta, 884 ada, 35 parsel nolu Bartın Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazın, imar barışından almış olduğu Yapı Kimlik Belgesi ile satış talebi de kabul edildi. 

Bartın Belediye Meclisinin 5.gündem maddesi olan İmar Komisyonuna havale edilen Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi de oy çokluğuyla kabul edildi.

Meclis toplantısı, Bartın Belediyesi Kasım ayı toplantısının 2 Kasım 2018 Cuma günü saat 17.30’da yapılmasına karar verilmesi ile sona erdi. Toplantı ile ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ekim 2018 Meclis Toplantımızda alınan karaların Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Geri Dön