19 / 05 / 2024

Bartın'da stabilize yol çalışmaları başladı!

Bartın'da stabilize yol çalışmaları başladı!

Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi tarafından çalışma ve yatırım programında bulunan stabilize yol yapım işinin başlaması nedeniyle ekipleri çalışma yaptıkları köylerde ziyaret etti...




Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi tarafından çalışma ve yatırım programında bulunan stabilize yol yapım işinin başlaması nedeniyle ekipleri çalışma yaptıkları köylerde ziyaret etti.


Bartın İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışma yaptığı köylerdeki köy halkının çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini de dinleyen Dursun ayrıca, köy halkı ile de fikir alışverişinde bulundu. 2014 yılı çalışmalarının tüm köylerimize şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Dursun, "İl Özel İdaresi olarak 2 bin kilometrelik yol ağı olan Bartın’ın köylerinde geniş bir coğrafya da hizmet etmeye çalışmaktayız. Yapılan çalışmalar da zaman zaman doğa ile de mücadele ediyoruz. Zor şartlarda hizmet etmeye çalışacağız. Hedefimiz en ücra noktaya kadar ulaşmaktır" dedi.


Dursun, son olarak çalışmalarda görev alacak tüm personele başarılar dileyerek, 2014 yılı programlarının Bartın’a hayırlı olması temennisinde bulundu.



Talas Express


Geri Dön