29 / 04 / 2024

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 



Barut Hotels Akdeniz Bölgesi sonrasında 2015 yılında bu kez de Türkiye'nin önemli sahillerine sahip Ege Bölgesinde yatırımlara başladı. Capital Dergisi'nin özel ekinde yer alan habere göre; Muğla'nın doğal ve tarihi zenginlikleri ile ünlü ilçesi Fethiye'de yer alan iki oteli, Barut Fethiye ve The Residence Barut Fethiye ile Ege Bölgesi'ne Barut Hizmet kalitesini taşıdı. 

Başarısını ispatladı 

Grubun 2019'da açılışını yaptığı 13. oteli The Residence Barut Fethiye, grubun TUI ile uzun senelerdir devam eden güçlü ortaklığın en önemli ortak yatırımı olarak gösteriliyor.

The Residence at TUI Sensatori Barut Fethiye, TUI'nin dünyadaki en lüks konseptli oteli olarak BarutTUI iş birliğinde hizmete açıldı. Yetişkin oteli olarak hizmet sunan The Residence, açıldığı sene onlarca ödülün sahibi oldu.

Barut Collection Didim de yükselecek!

Birçok ülkeden misafir ağırlıyor 

Gastronomi hizmetlerinin a'la carte olarak sunulduğu otel, bir uçtan diğer uca uzanan ve bir gölü andıran büyük havuzu, sığla ormanına komşu bol oksijenli konumu, lüks ve modern odaları ve hemen önünde uzanan masmavi Ege Denizi ile birçok ülkeden misafirlerine ev sahipliği yapıyor. 

Yeni yatırım Didim'e 

Apollon Tapınağı ilk sırada olmak üzere, birçok tarihi kalıntı ve antik kente sahip olan Didim, bakir koyları ile deniz ve doğa tutkunlarını kendine hayran bırakıyor.  İzmir  ve Muğla Bodrum uluslararası havalimanlarının ortasında yer alan ilçe, gerek ulaşım kolaylığı gerekse destinasyonun zengin çeşitliliği ile Barut Hotels'in yeni yatırım adresi oldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!


 


Geri Dön