27 / 04 / 2024

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları dairelerin konum ve planlarına göre değişiyor. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Başakşehir  Adım İstanbul  Evleri fiyatları konutların cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisiyle vade yapılıyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Adım İstanbul Residence Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. 


Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen Adım İstanbul Kayaşehir'de yüzde 50 peşinde; kalan kısım 24 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor. Proje 615 konut ve 120 ticari üniteden meydana geliyor. 


Adım İstanbul Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekare - 300 metrekare şeklinde tasarlandı. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor. 


Kayabaşı Adım İstanbul'da soyunma odaları, su oyun havuzları, hamam, çocuk oyun alanları, fitness center ve kapalı yüzme havuzu ve dinlenme terasları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Adım İstanbul Residence nerede?

Adres: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön