Proje Güncel

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022!   2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Başakşehir Avrasya Konutları, Fuzul Yapı'nın Başakşehir'deki 10

Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul'un yeni merkezi olarak nitelendirilen Başakşehir'de hayata geçirilen Başakşehir Avrasya Konutları projesinde 453 adet konuta yer veriliyor. 

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Başakşehir Avrasya Konutları, Fuzul Yapı'nın Başakşehir'deki 10. projesi olarak dikkat çekiyor. 

Fuzul Yapı daha önce Başakşehir'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Vadiyaka, Olimpa Park Plus, 3. İstanbul Başakşehir ve Başakcity projelerine imza attı.

 

Başakşehir Avrasya Konutları projesinde, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, hamam, cafe, fitness salonu ve yürüyüş parkurları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları yatay mimari esas alınarak inşa ediliyor. Bu kapsamda blok yükseklikleri 5 ila 10 kat arasında belirlendi. 121 bin metrekare büyüklükte inşaat alanına sahip projede konut teslimlerinin 2023 Haziran'da yapılması planlanıyor. 

48 bin 674 metrekare büyüklüğünde alanda hayata geçirilen proje, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükseliyor. 

Avrupa’nın en büyük botanik parkına yürüyüş mesafesinde konumlanan Başakşehir Avrasya Konutları'nda şu an satışta yalnızca 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki 4+1'lerin büyüklükleri 197 ile 234 metrekare arasında değişiyor. 

Projenin çevresinde, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, İbn Haldun Üniversitesi, Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı Evleri, Kayaşehir Millet Bahçesi bulunuyor. Başakşehir Avrasya Konutları, E-80 Otoyolu’na takribi 6,7 km, D-100 Karayolu’na takribi 16 kilometre, Atatürk Havalimanı’na takribi 17 kilometre, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsüne takribi 23 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne takribi 24 kilometre mesafede yükseliyor. 

Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022

Başakşehir Avrasya Konutları'nda şu an satışta yalnızca 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki 4+1'lerin fiyatları ise 8 milyon 22 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 9 milyon 489 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Webhttps://www.avrasyabasaksehir.com/

Akzirve Topkapı fiyat listesi 2022!

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022!