25 / 07 / 2024

Başakşehir Ayazma’nın 2 günde 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı!

Başakşehir Ayazma’nın 2 günde 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı!

Türkiye’de Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin kurucusu olan Fuzul Topraktan’ın İstanbul Başakşehir’deki ikinci projesi ‘Başakşehir Ayazma’nın lansmanı gerçekleşti. Lansmanda satışa sunulan 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Konut imarlı arsalara topraktan yatırım imkanı sunan Fuzul Topraktan’ın Başakşehir Ayazma projesinin lansmanı yapıldı. 20-21 Temmuz tarihleri arasında satışa sunulan projenin iki günlük lansman süresinde 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı.

62 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen dairelerin arsa oranlarının yer aldığı Başakşehir Ayazma projesinde 24 aya varan vade seçenekleriyle her  bütçeye uygun ödeme planları bulunuyor. Projenin inşaatına sözleşme tarihinden itibaren 16 ay sonra başlaması hedefleniyor.

Başakşehir Ayazma’nın 2 günde 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı!

ARSA FİYATLARI 1 MİLYON 650 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Başakşehir’de 7 bin.117,92 metrekare alan üzerinde inşa edilecek Başakşehir projede, yatırımcılar 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında değişen farklı yaşam alanlarına sahip olabilecek. Arsa fiyatlarının 1 milyon 650 TL’den başlayan arsalar, tam donanımlı site hayatı yaşamak isteyenlere ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Yatırımcılar, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin ilk adımı olan dairelerinin arsa oranı yatırımı yapmalarının ardından, inşaat maliyetini, taksitler halinde karşılayarak konut sahibi olabilme imkanına kavuşacak.

Başakşehir Ayazma’nın 2 günde 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı!

KONUTA ERİŞİMDE ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Fuzul Topraktan olarak yatırımcılara yüksek katma değerli bir proje sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten, Fuzul Topraktan Genel Müdürü Aydın Özkan, projeye olan yoğun ilginin doğru yolda olduklarının göstergesi olduğunu söyledi. Aydın Özkan, projenin yatırımcılar için cazip bir fırsat olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Atatürk Olimpiyat Stadının tam karşısında yükselecek olan Başakşehir Ayazma projesi, Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi, İstoç, Masko, İkitelli OSB ve Mall Of İstanbul AVM gibi önemli lokasyonlara sadece 5 dakikalık mesafede konumlanıyor. Oldukça yoğun bir iki gün geçirdik. Vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını görüyoruz ve her geçen gün artan bir motivasyonla konuta erişim probleminin çözümünün bir parçası olmak için çalışıyoruz. Bu konuda da üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Türkiye'nin geleceğine güvenen sektör temsilcisi olarak, İstanbul ve diğer illerimizde yatırımlarımıza aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz.’’

Mevduat faizlerinde vergi yüzde 10’a mı çıkıyor? 1 Ağustos hazırlığı..

Son dakika! İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi! İşte kalem kalem yeni ücretler!

1 dolar 32,5 TL! Elinde doları olana, dolar alacaklara bankalardan peş peşe buz kestiren açıklama! 

Altın fiyatlarında 7 şiddetinde deprem! Bir anda düştü! İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları!

Konutu yüksek faiz vurdu! Konut değerinin yüzde 27'sine kredi kullanılırken, yüzde 73'ü nakit ödendi!


Geri Dön