27 / 04 / 2024

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, olası Marmara depremine karşı riskli yapı stokunu en aza indiriyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Başakşehir genelindeki riski binaların oranını azaltmak için yerinde yenileme çalışmaları da kararlılıkla devam ediyor.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, süren çalışmaları ve müjdesini verdiği dev konut kampanyasının detaylarını paylaştı.

Başakşehir Belediyesi nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL den başlayan fiyatlarla!

HEDEFİMİZ 0 RİSK
 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada depreme karşı alınacak olan en büyük tedbirin binaları yenilemek olduğunu dile getiren  Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Yapmış olduğumuz yerinde yenileme çalışmaları sayesinde, deprem riski taşıyan bina oranını yüzde 50 seviyelerinden yüzde 13’e düşürdük. Son 6 ayda yapmış olduğumuz çalışmalarla söz konusu bu oranı yüzde 12’ye indirmeyi başardık. Tabii bu bizim için yeterli değil. 2 sene içerisinde yüzde 8’e, 5s sene içerisinde ise bu oranı sıfıra indirmeyi hedefliyoruz. Bunun için mücadele ediyor ve var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
 

METREKARESİ 29 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

 

Yaptığı açıklamada Başakşehir’deki yerinde yenileme çalışmalarının ada bazlı olduğuna değinen Başkan Kartoğlu, “Biz yalnızca bina üretmiyoruz. Aynı zamanda bir yaşam alanı da üretiyoruz. Yeşil alanı ve otoparkı olan siteler hazırlıyoruz. Kentimizi de bu şekilde imar ediyoruz. Yapmış olduğumuz konutlarda yeni bir kampanya da başlattık. Metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla sosyal konut projesi üretiyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda sağlam konutlar hazırlıyoruz. Mega kent İstanbul’da uygun fiyatlı konut ihtiyacını da karşılamış oluyoruz. Hem yenileme çalışmaları yapıyoruz, hem de işin sosyal ayağını da yürütmüş oluyoruz. Yaşam kalitesi yüksek konutlarla vatandaşların ihtiyacına çözüm sunuyoruz. İsteyen tüm vatandaşlarımızı da Başakşehir’e bekliyoruz.” dedi.

Başakşehir Belediyesi nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL den başlayan fiyatlarla!

2 ODA 1 SALONDAN 4 ODA 1 SALONA 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sosyal konut kampanyasının detaylarını anlatan Başkan Kartoğlu, “Türkiye Yüzyılı’nda herkesi konut sahibi yapıyoruz. Mutluluğun kenti Başakşehir’imizde sağlam zemin, güvenli konutlar ve mutlu yuvalar hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başakşehir’imizdeki 4 farklı projemizde bulunan 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlarımızı vatandaşlarımızın beğenisine sunarak, herkesi ev sahibi yapmak istiyoruz.” dedi.

TOPLANMA ALANLARINDA SIKINTI YOK

Yaptığı açıklamada Başakşehir’in toplanma alanları konusunda da avantajlı olduğuna değinen Başkan Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’de yeşil alan miktarı kişi başına 21 metrekare. 11 milyon metrekare bakılabilir parkımız da mevcut. Avrupa’nın iki katı anlamı taşıyor. Bizim yeşil alan ve toplanma alanı konusunda bir problemimiz yok. Bu da bizim için büyük bir avantaj anlamı taşıyor. Kentsel yenileme çalışmalarımızda hayallerimize ve hedeflerimize ulaşacağız.” diye konuştu.

 

İstanbul'da bina tarama sistemi yavaş mı işliyor? Deprem kapıda, İstanbullular haber bekliyor!+

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!


Geri Dön