28 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un ticari alanları hayata geçiyor. Açık artırma projenin satış ofisinde 29 Kasım'da düzenlenecek.



Doğrudan cadde girişli, büyüklükleri 78 ila 489 metrekare arasında 24 adet mağaza, bin 394 metrekarelik market, 1 adet kafe ve kreşin satışı gerçekleşecek. Bulvar İstanbul Cadde'de satışa sunulan F1 ve F2 bloklarının altında yer alan cadde dükkânları, kreş ve kafenin teslim tarihi Haziran 2016, rezidansın altında yer alan cadde dükkânlarının ve marketinki ise Aralık 2016 olarak belirlendi. Bulvar İstanbul Cadde dükkânları, 9 ihtisas hastanesinin ve 3 binin üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksi'nin tam karşısında, metronun yanında ve cadde üzerinde başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projelerinin yer aldığı bir konumda bulunuyor. 

Sabah


Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un ticari alanları hayata geçiyor. Projenin satış ofisinde 29 Kasım'da düzenlenecek olan açık artırmada, doğrudan cadde girişli, büyüklükleri 78 ila 489 metrekare arasında 24 adet mağaza, bin 394 metrekarelik market, 1 adet kafe ve kreşin satışı gerçekleşecek. Bulvar İstanbul Cadde'de satışa sunulan Fl ve F2 bloklarının altında yer alan cadde dükkânları, kreş ve kafenin teslim tarihi Haziran 2016, rezidansm altında yer alan cadde dükkânlarının ve marketinki ise Aralık 2016 olarak belirlendi. Bulvar İstanbul Cadde dükkânları, 9 ihtisas hastanesinin ve 3 binin üzerinde 3'atak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksi'nin tam karşısında, metronun yanında ve cadde üzerinde başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projelerinin yer aldığı bir konumda bulunuyor. 


Star 




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un ticari alanları satışa çıkartılıyor. 22 ayda yüzde 97 satış başarısına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde yüksek satış yakalayan proje, bu sürede yaklaşık yüzde 100 kazandırdı. 


29 KASIMDA ACIK ARTIRMA 

Bulvar İstanbul Satış Ofisi'nde, 29 Kasım tarihinde düzenlenecek açık artırmada, doğrudan cadde girişli, büyüklükleri 78 metrekari ile 489 metrekare arasında 24 adet mağaza, yaklaşık 4 bin konutta yaşayan 20 bin kişiye hizmet verecek bin 394 metrekare market, cafe ve kreşin satışı gerçekleşecek. 


Yeni Şafak


Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;

BAŞAKŞEHİR'deki Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de 24 mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Yetkililer, "22 ayda yüzde 97 satış başansma ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlak Konut projeleri içinde en yüksek saüşı yakalayan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık yüzde 100 kazandırdı" dedi. 


Hürriyet 


Geri Dön