Sektörel

Başakşehir konut projeleri 2013!

Yeni yatırımlarla birlikte prim potansiyelini her geçen gün artıran Başakşehir’deki yatırım fırsatlarını emlakkulisi.com takipçileri için araştırdık. İşte yatırımcısına yüksek prim vaat eden Başakşehir konut projeleri 2013…

1990’lı yıllarda KİPTAŞ tarafından keşfedilen Başakşehir, bugün birçok özel yatırımlara ev sahipliği yapıyor. Gecekondulaşmanın olmadığı, planlı bir gelişim sürecine giren bölge, Türkiye’nin en büyük stadyumu olan Atatürk Olimpiyat Stadı’nı ve yine Türkiye’nin en büyük yapay göletini içinde barındırıyor.


Ulaşım avantajından dolayı yatırımcıların ilgisi çeken Başakşehir havaalanına sadece 10 kilometre mesafede yer alıyor. Yine TEM otoyolu ise bölgenin güneyinden geçiyor. 


Yeni yatırımlarla prim potansiyeli artıyor

Otogar-Başakşehir metro bağlantısı ile prim potansiyelini ikiye katlayan bölgenin 3.köprü ve bağlantı yollarının tamamlanması ile daha da değerleneceği öngörülüyor. 


Türkiye’nin ilk biyomedikal araştırma parkı Başakşehir’e

Yine bölgenin gelişimini tetikleyen bir diğer önemli yatırım ise sağlık kampüsü. Bio City Development imzasıyla yükselen Bio İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, EPP ve TOKİ ortaklığı ile yaşama geçiriliyor. Toplam 2 milyar dolarlık bir yatırımla inşa edilen proje Türkiye’nin ilk biyomedikal araştırma parkı olma özelliği taşıyor. 2 milyon 200 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen dev projede 11 ihtisas hastanesi ve bin 800 yatak kapasiteli kompleks yer alacak.


Zemin etüdü bakımından Türkiye’nin en sağlam lokasyonları arasında yer alan Başakşehir, alt yapısının fiber optik ağlarla yapılması nedeni ile de diğer ilçelerden ayrışıyor.  


Şimdi gelin yeni yatırımlarla birlikte prim potansiyelini her geçen gün artıran Başakşehir’deki yatırım fırsatlarını daha yakından inceleyelim. İşte yatırımcısına büyük prim vaat eden Başakşehir konut projeleri 2013…


Bio İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kayacity hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Mavera Başakşehir hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Bahçetepe İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kent Ariva hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Başak Vadi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Mall of İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Arterium Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


My World Europe hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com