29 / 04 / 2024

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçede incelemelerde bulundu.

'Yol çalışması biz geldiğimizde durmuştu'

Sputnik News'te yer alan habere göre; İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğuna ilişkin iddialara da açıklık getirdi ve şunları söyledi; “Durdurulma diye bir şey yok. Oradaki yollarla ilgili daha önceki yönetim döneminde, aslında tabiri caizse bir ihale karmaşası yaratılmış ve yaşatılmış. Ne yazık ki oradaki yol yapımının içerisinde, İstanbul’un muhtelif birçok yerindeki yol yapımı da dahil bir süreç yaşanmış. Oradaki iş, başka yere aktarılmış. Zaten biz geldiğimizde duran bir yol yapım süreci vardı. Bu konuda arkadaşlarım, bakanlık yetkilileri, valilik bünyesinde toplantılar yapıyorlar. Bu sürece, hastanenin açılmasına dair zamana göre bir ortak akılla iş birliği yapmaya çalışılıyor. Sadece biraz uydurma tariflerle, ‘durdurdu ‘, durduruldu’ deniliyor. Duran çok şey var idi, biz onları başlatmaya ve hızlandırmaya çalışıyoruz” 


Geri Dön