AVM

Başakşehir V Metroway AVM açıldı!

İsra Holding imzası taşıyan Başakşehir'deki V Metroway Alışveriş Merkezi kapılarını açtı. 800 kişiye istihdam sağlayacak olan Başakşehir V Metroway AVM 80 markaya ev sahipliği yaşacak.

Gayrimenkul, turizm, perakende, enerji ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren İsra Holding imzası taşıyan Başakşehir'deki V Metroway Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstanbul Havalimanı'na bağlanan Kayaşehir metrosunun yanı başında yükselen V Metroway, 25 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde ulusal ve uluslararası toplamda 80 markaya da ev sahipliği yapacak.

Toplamda 25 bin metrekare kiralanabilir alanda, 80 ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapacak olan Başakşehir V Metroway, bölgede eksikliği hissedilen organize perakende arzını ziyaretçilerine sunarak artış gösteren nüfusun talep ve ihtiyaçlarına yanıt verecek. Konsept planlamasını, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini sektörün lider firmaları arasında yer alan ECE Türkiye'nin üstlenmiş olduğu alışveriş merkezi, modern mimarisi, zengin marka karması, açık ve kapalı sosyal alanları, gastronomi ve eğlence seçenekleri de sunuyor.

 

800 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Yatırımını İsra Holding'in gerçekleştirdiği V Metroway alışveriş merkezi, bünyesinde bulunan 80 markasıyla beraber 800 kişiye istihdam sağlayacak. Bölgedeki organize perakende arzının güçlenmesine de katkı sağlayacak olan alışveriş merkezi, aynı zamanda yakın çevresinde yer alan 20 binin üzerindeki A+ konut, Başakşehir Kent Meydanı, Kuzey Yakası Ofisleri, Çam ve Sakura Hastanesi, Millet Kütüphanesi gibi yapılarla da entegre olarak  bölgenin sosyal yaşamına yeni bir soluk getirecek.

'YENİ BULUŞMA NOKTASI OLACAK'

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada V Metroway AVM'nin açılmasıyla beraber Başakşehir'in yeni bir çehreye kavuşacağını dile getiren İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, “Dinamiklerini çok iyi bildiğimiz bir bölge olan Başakşehir'i daha da canlı ve cazip bir hale getirecek V Metroway AVM kapılarını bugün itibarıyla açtı. Yerli ve yabancı pek çok markayı tek çatı altında toplayan V Metroway AVM, yalnızca alışveriş yapmak için bir mekân değil; sosyal bir buluşma noktası da olacak. Mega kent İstanbul'un en değerli lokasyonlarının başında gelen Başakşehir ve çevre ilçelerinden de on binlerce kişiyi ağırlayacak olan V Metroway, yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımı, bölgede oluşturacağı istihdam, içinde barındırdığı markalar ve dünya standartlarındaki yönetim anlayışıyla başta Başakşehir olacak şekilde tüm İstanbul'a değer katacak" diye konuştu.


TANINMIŞ MARKALAR BAŞAKŞEHİR'DE

ECE Türkiye Eş Genel Müdürü ve COO'su Semet Yolaç Canlıel da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “İçinde olduğumuz zorlu şartlarda gerek İsra Holding'in yaptığı yatırımda iş ortakları olmaktan gerekse perakendecilerin projemize ve bize güvenerek V Metroway'de yer almaları nedeniyle ECE Türkiye adına büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Bugün, kiracılarımız ve ekiplerimizin inancı ve çabaları ile bu projemizin açılışını yapıyoruz. Söz konusu bu açılış, doğru yer ve zamanda, doğru projeler ve iş birlikleriyle sektörümüzün geleceğine olan ortak inancımızı göstermesi açısından büyük öneme sahip" dedi.

Başakşehir V Metroway Alışveriş Merkezi'nde 18 kafe ve restoran, 400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, 600 metrekarelik çocuk oyun alanı, bin metrekareye yaklaşan teraslar ve açık alanlar bulunuyor. 

Ziyaretçiler, Başakşehir V Metroway AVM’ye, İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarıyla beraber Kuzey Marmara Otoyolu'nun yanı başındaki konumu ile gerek toplu taşıma gerekse özel araçları ile ya da yayan şekilde ulaşabiliyor. Söz konusu AVM’de  ayrıca 550 araç kapasiteli bir otopark da bulunuyor. 

 

2010'da 106 bin TL olan evin fiyatı, 2023'te 3 milyon TL'yi aştı: Konut sahipliği dibi gördü!

Serenay Sarıkaya'nın Boğaz manzaralı lüks evi görenleri büyüledi!

Urla Premium Otel için düğmeye basıldı! İzmir Urla’ya 4 yıldızlı otel geliyor!