Kent Haberleri

Başakşehir Yeni Merkez ne zaman bitecek?

Konut, meydan dükkanları, meydan alanı, kamu binaları, metro, botanik park projelerinin bir arada toplanacağı Başakşehir Yeni Merkez projesi ne zaman bitecek? Hangi projeyi kim yapacak?


Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğündeki 60 bin metrekarelik meydan alanı olacak Başakşehir Yeni Merkez projesinde kamu binaları, botanik park, meydan, konut ve meydan dükkanları olacak.


Başakşehir Yeni Merkez konut alanı Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında Park Mavera adıyla satışa sunulmuştu. Satışların devam ettiği Park Mavera projesinin yanı sıra firma, Başakşehir Meydan Dükkanları adıyla ticari alanlarını da satışa çıkardı.


Emlak Konut GYO güvencesiyle yürütülen Başakşehir Yeni Merkez projesi Kayaşehir'in yeni kent merkezi olacak. Başakşehir Yeni Merkez projesi Avrupa'nın en büyük sağlık kenti İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne Özel sağlık, spor, tesis alanları ve eğitim alanlarının da olacağı Başakşehir Yeni Merkez projesinde planlanan çalışmaları hangi kurum yapıyor ve projeler ne zaman tamamlanacak?


İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman bitecek?



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com