Kent Haberleri

Başiskele Belediyesi İmar Komisyonu, talepleri hızla değerlendiriyor!

Başiskele İmar Komisyon, ilçenin imar planlaması ile ilgili konularda kamuoyu yararına talepleri değerlendirerek kararlar aldı ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda belediye meclisine sundu...

Başiskele Belediyesi İmar Komisyonu, 2013 yılı içerisinde toplam 49 toplantı gerçekleştirdi. Komisyon, ilçenin imar planlaması ile ilgili konularda kamuoyu yararına talepleri değerlendirerek kararlar aldı ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda belediye meclisine sundu. Çalışmalarında gerektiği zaman arazide incelemeler yapan komisyon, incelemelerini bilgisayar ortamında yaptığı analizlerle destekledi. Meclis üyelerinden Erkan Kutluer komisyon başkanlığını yürütürken, Kadir Altıntaş, Ali Şahintürk, İsmail Özkar ve Bahattin Buksu da komisyon üyeliği ile hizmet verdi.


BAŞKAN AYAZ'A TEŞEKKÜR 


Kutluer, "Komisyonumuz her geçen gün gelişen ve konutlaşma talebinin artmasıyla tercih edilen ilçemiz Başiskele'de vatandaşların ve kamu lehine kararlar almış ve meclise sunarak sonuca bağlamıştır. Bu konuda komisyonumuzun çalışmalarını yakından takip eden ve bize destek olan Başkan Hüseyin Ayaz'a teşekkür ederiz. Gözlemler ve çalışmalar yaparak, ilgili kurumlara görüşler sunarak vatandaşlarımızın lehine çalışmalarımızı uyum içerisinde devam ettiriyoruz" dedi.


İmar Komisyon Başkanı Erkan Kutluer, "Komisyonumuz, Başiskele'de talepleri değerlendirmiş ve meclise sunarak sonuca bağlanmıştır" dedi.



Kocaeli Bizim Yaka