27 / 04 / 2024

Başiskele için ilk adım atıldı!

Başiskele için ilk adım atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Kent Meydanı ve hizmet binası için ilk adımı attı Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'ndan sonra Başiskele'ye de kent meydanı ve belediye hizmet binası kazandırmak için ilk adımı attı...



Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Kent Meydanı ve hizmet binası için ilk adımı attı Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'ndan sonra Başiskele'ye de kent meydanı ve belediye hizmet binası kazandırmak için ilk adımı attı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 9 milyon 41 bin TL ile Aktürkoğlu İnşaat verirken, en yüksek teklif ise 11 milyon 339 bin TL ile Hisar İnşaat'tan geldi. Yüklenici firmanın işi teslim süresi ise 450 gün olarak açıklandı. Proje Serdar Mahallesi'nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılacak. 


Bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak çalışma içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak. Bodrum katta sığınak, arşiv, tuvaletler, elektrik ve mekanik odaları yer alacak. Zemin kata seminer salonu, zemin ve birinci katta da ofisler yapılacak. İkinci katta idari personel odaları bulunacak. Yapının çevresi de kent meydanı olarak düzenlenecek. Projede 52 araçlık otopark da yer alacak. 



Bizim Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön