02 / 05 / 2024

Başiskele Sahili'ne kapalı pazar inşa ediliyor!

Başiskele Sahili'ne kapalı pazar inşa ediliyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın seçim vaatleri arasında yer alan ve Körfez Mahallesi’nde Başiskele Sahili'ne yapılması uygun görülen kapalı pazar alanında organik sebze ve meyvelerin satışı yapılacak...




Başiskele Belediyesi, organik ürünlerin satışının yapılacağı pazar alanının inşaatını iki ay içerisinde bitirecek


Organik pazar alanı projesini hayata geçiren Başiskele Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın seçim vaatleri arasında yer alan ve Körfez Mahallesi’nde Başiskele Sahili'ne yapılması uygun görülen kapalı pazar alanında organik sebze ve meyvelerin satışı yapılacak. Çelik konstrüksiyondan yapılan kapalı pazar alanı şekillenmeye başladı.

 

18 DÜKKAN BULUNACAK

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından yerel seçimler öncesinde Başiskele halkına söz verilen modern ve yeni bir Kapalı Pazar Yeri Projesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Pazar yeri alanında başlayan hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından çelik konstrüksiyon olarak yapımına başlanan kapalı pazar alanının iki ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Pazarda, her biri yaklaşık 10,4 metrekare olan 18 adet dükkan bulunacak.



Manşet Kocaeli


Geri Dön