Konut

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar... Ege bölgesinde 12 ay boyunca yaşanılası güzellikler sunan Başka Köy projesi Muğla’nın yemyeşil ilçesi Milas’ta yer alıyor

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesi 1 milyon 400 bin metrekarelik alan üzerinde TWOB imzası ile hayata geçiriliyor. 

Ege bölgesinde 12 ay boyunca yaşanılası güzellikler sunan Başka Köy projesi Muğla’nın yemyeşil ilçesi Milas’ta yer alıyor. 

Tabiatla bütünleşen özgün tasarımı, ekip biçebileceğiniz kendinize ait tarım alanları ve tıpkı sizin gibi doğaya saygı ve sevgi duyan insanların komşuluğu ile dikkat çeken Başka Köy, hayatınıza da yepyeni bir boyut kazandırıyor. Başka Köy’de her şey, yılın tamamını keyifle ve huzurla yaşamanız için dizayn edildi.

Ne kaos var ne de trafiğin olduğu Başka Köy Milas'ta yaşam, tarım üstüne kurulu. "Başka Köy değilse neresi? Şimdi değilse ne zaman?" sloganıyla yeni sahiplerini bekleyen Başka Köy Milas projesinde 507 bin metrekarelik tarım alanı ve 21 bin metrekarelik bir alana yayılmış tarım gıda işletme atölyeleri yer alıyor. Projede 1dönüm ve 15 dönüm arasında değişen yaşam alanları bulunuyor.

Söz konusu projede size ait tarım alanlarında ekim-dikim yapmanın dışında isterseniz Başka Köy’ün meyve bahçelerinde de üretime de katılma imkanınız var. Başka Köy Milas'ta 7,5 dönümlük üzüm bağı, 30 dönümlük karadut bahçesi, 27 dönümlük nar bahçesi, 22 dönümlük portakal bahçesi ve 16 dönümlük limon bahçesi yer alıyor. 

BAŞKA KÖY MİLAS ATÖLYELERİ

Milas Başka Köy’de ürettiğiniz her ürünü işleyebileceğiniz birbirinden farklı tarım atölyelerinde kendi yiyecek-içeceklerinizi de kendiniz hazırlayabilirsiniz. Söz konusu bu atölyeler şu şekilde:


-Makarna & Ekmek Atölyesi
-Sirke ve Pekmez Üretim Tesisi
-Zeytinyağı Soğuk Sıkım Atölyesi
-Meyve & Sebze Kurutma Atölyesi
-Süt ve Süt Ürünleri Atölyesi
-Salça Üretimi Atölyesi

1 milyon 400 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Başka Köy Milas projesinde tarım ve sosyal alan için kooperatif kuruldu. Söz konusu projeden arsa sahibi olanlar kendi tarımlarını kendileri yaparak projeye ortak olacak.

Başka Köy Milas projesinde yer alan 3 dönüm üzeri parsellerde projenin konseptine uygun olarak bağ evi yapılabiliyor. 178 adet 3 dönüm parselin yer aldığı projedeki bu parsellerin satışları tamamlandı. 3 dönüm üzerindeki parsellere sahip olanlar söz konusu parsellerde kendi evlerini yapabiliyor. 

https://baskakoy.com/

Satış ofisi:  Levent Mah. Ebulula Mardin Cad. No:19 Beşiktaş, İstanbul

 

Alya Merkezefendi projesiyle Zeytinburnu'na 456 yeni konut geliyor! 

TOKİ'den İstanbul'a 10 yeni proje müjdesi! Hemen bu son dakika ilçe ilçe proje listesine göz atın!

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç!