28 / 04 / 2024

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.



Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü mühendislik hizmeti vermek,proje ve uygulamalarını yapmak, 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarının arsa ve arazileri üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri yapmak,müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,baraj ve göletler,su kanalları,içme ve sulama amaçlı tesislerle depolama ve boru hatları,park bahçe düzenlemeleri ile turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,kiraya vermek,makinalı ve makinasız hafriyat ve nakliye işleri yapmak. 4-Yurt içi ve yurt dışında,resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından ,kapalı zarf açık artırma ,eksiltme,teklif alma , pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapının inşaat işlerini anahtar teslimi yapmak. 5-Her türlü inşaat malzemeleri,sıhhi tesisat,elektrik tesisatı kalörifer,havalandırma,klima ve ısıtma,soğutma,doğalgaz tesisatları malzemeleri,araç ve gereçleri ile yedek parçalarının alım satımını yapmak.Alüminyum ,plastik,ahşap kapı ve doğrama işlerini,alım satım ve imalatını yapmak. Şirket,amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiraya verebilir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir ipotek verebilir,ipotekleri fek edebilir.Şirket,gayrimenkuller üzerinde,irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde,cins tashihi,ifraz,tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nev`i muamele ve tasarrufu gerçekleştirebilir. İç ve dış piyasalarda uzun,orta ve kısa vadeli kredi temin etmek,bu kredileri kullanmak,bu kredileri almak için,her türlü teminat verebilir,aval ve kefalet kredileri temin edebilir. Şirket, amaçları doğrultusunda her türlü taşıma aracı, makineler,alet edevatı alır,satar kiralar ve kiraya verebilir. Şirket , amaçları doğrultusunda yerli ve yabancı firmalarla,lisans,ihtira beratı,imtiyaz hakkı,marka hakkı,marka , patent,know-how anlaşmaları yapar,bunları kiralar,kiraya verebilir.
 


Geri Dön