Kent Haberleri

Basra'da kurulacak AVM'nin malzemeleri Türkiye'den gönderilecek!

Yüksek Mühendis Nuri Işık ekibiyle birlikte Irak'ın en güneyinde bulunan Basra kentine 45 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan, tamamı çelikten oluşan modern bir alışveriş merkezi inşa edeceklerini açıkladı.

Kare İnşaat Mimarlık, Irak'ın Basra şehrinde hayata geçirdiği alışveriş merkezi projesinde inşaat hızla sürüyor. Yüksek Mühendis Nuri Işık ekibiyle birlikte Irak'ın en güneyinde bulunan Basra kentine 45 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan, tamamı çelikten oluşan modern bir alışveriş merkezi inşa edeceklerini açıkladı.
2014'te teslim edilecek İnşaatının tüm malzeme gereksinimlerini özellikle Türkiye'den gönderdiklerini belirten Nuri Işık, "Yurtiçi ve yurtdışında 120'den fazla, tamamı çelikten yapılan projelere imza attık. 2014 ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanan, ticari ve turistik açıdan stratejik bir lokasyonda bulunan 'Basra Times Square' tekstil, ev dekorasyonu, elektronik, yemeiçme, spa ve güzellik merkezi, çocuklar için eğlence merkezi, sinema, otopark gibi hizmetleriyle geniş bir kitleye hitap edecek" dedi.

Bugün