Kent Haberleri

Başvuran 15 bin TL'yi alıp çıkacak. Sıfır faiz. Üzerine 1 kuruş bile ödemeyeceksiniz

Paraya ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek bir haber geldi. Bankalar tarafından sıfır faizle kredi verilecek. İşte detaylar... Bankalardan paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi

Son günlerde ürünlerin fiyatlarının yükselmesinin ardından vatandaşların paraya ihtiyacı da arttı.Bankalardan paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. 

 

Yeni yaşanan gelişmeler ile birlikte birçok banka faizsiz nakit avans vermeye devam edecek. Bunun için en temel şart 18 yaşından büyük olmak ve takipte kredi borcunuzun olmaması. Yani yasal takip sürecinde olmamak. 15  bin TL 0 faizli verilen faizsiz nakit avanslara 6 ay vade yapılacak. İşte detaylar.

Bankalar faizsiz nakit avans kampanyalarını güncellemeye devam ediyor. Son dakika haberi geçilerek faizsiz 15 bin TL- 10 bin TL’lerin güncellendiği duyuruldu.

Faizsiz nakit avans veren bankalar şu şekilde;

QNB Finansbank: 10 bin TL

Garanti BBVA: 10 bin TL

Kuveyt Türk: 10 bin TL

Akbank: 15 bin TL

Yapı Kredi: 10 bin TL

BAŞVURU ŞARTLARI NELER

Bankaların faizsiz nakit avans başvuru şartları genellikle birbirine benziyor. Bunlar arasında 18 yaş, yasal takipte olmamak gibi temel şartlar yer alırken. Bir diğer önemli şart ise bu bankaların daha önce müşterisi olmamış olmanız. İlk defa müşterisi olacağınız bankanın mobil uygulamasını indirerek ‘’müşteri ol’’ adımlarını takip etmelisiniz.

Ardından yapacağınız görüntülü görüşme ile müşteri olma işleminin tamamlarsınız. Sonraki işlem ise genellikle kredi kartı çıkarttırmaktadır. Çıkaracağınız kredi kartı limitine göre tarafınıza faizsiz nakit avans tanımlanır.