Konut

Batı Mahal Villaları'nda fiyatlar 890 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında hem 150 villanın yer alacağı yeni projesi BatıMahal'i, hem de yeni dönem hedeflerini anlattı. Batı Mahal Villaları'nda fiyatlar 890 bin dolardan başlıyor.

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında hem 150 villanın yer alacağı yeni projesi BatıMahal'i, hem de yeni dönem hedeflerini anlattı.


Uzun yıllar fotoğrafçılık alanındaki başarıları ile adından söz ettirdikten sonra inşaat sektörüne adım atan Hakan Yalçın; "İnşaat sektörüne girme kararını vermek hiç de kolay bir süreç değildi benim için. Çünkü, fotoğrafçılıktaki kaliteli ve başarılı işlerimizi inşaat sektöründe de göstermeliydik. Bu yüzden ilk projemiz yapabileceğimizin en iyisi olmalıydı ve öyle de oldu. 38 villadan oluşan ve 40 milyon dolar yatırım değeri ile Büyükçekmece Bölgesi'nde hayat geçirdiğimiz ilk markalı konut projemiz GölMahal Villalarında bir villa projesinde yapılabilecek en iyi çözümleri müşterilerimizle buluşturduk. Bugün ise hem villa projelerine, hem de Büyükçekmece Bölgesi'ne devam dediğimiz ve 90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.


www.batimahal.com