Genel

Batı Şehir projesinin izolasyonunda Everest imzası!

Metrogarden, Nissa O2, Kristal Şehir gibi büyük projelere imza atan Everest İzolasyon, şimdi de Avrupanın en büyük projesi olan Batı Şehirin temel perde su yalıtımlarını gerçekleştirecek

Avrupanın en büyük projesi Batı Şehirin temel yalıtım çalışmaları Everest İzolasyon tarafından yapılıyor.

Türkiyenin en hızlı büyüyen sektörlerinden inşaat sektöründe her ay 15-20 proje açıklanırken yalıtım sektöründe de projelerin yalıtım işlerini alan firmaların sayısı her geçen gün artıyor.

2010 yılında kurulmuş olan Everest İzolasyon kısa zamanda yüklenmiş olduğu birçok önemli projeyle bu yalıtım firmaları arasında öne çıkıyor.

Şimdiye kadar yüklenmiş oldukları bütün projeleri başarıyla yürüttüklerini ifade eden Everest İzolasyon Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Alakuş, sektörde kısa zamanda kazandıkları başarının arkasında nitelikli personel çalıştırmalarının ve yüksek performanslı malzeme tercihlerinin etkin olduğunu söyledi.

Yalıtım sektörünün Türkiyede son dönemde çok önemli bir konuma geldiğini ifade eden Alakuş; AB uyum sürecinde, 2011 yılı başında getirilen yeni binalara Enerji Kimlik Belgesi alma zorunluluğu ve mevcut binaların 2017ye kadar belgelerini tamamlama gerekliliği Yalıtım Sektörünü Türkiyede en hızlı büyüyen sektörlerden biri haline getirmiştir. dedi. Türkiyede yalıtım sektörünün önümüzdeki dönemde 50 milyar dolarlık bir iş hacmine sahip olduğunu belirten Alakuş, hedeflerinin uygulama firması olarak yalıtım sektöründe AB standartlarında bir iş kalitesi ortaya koymak olduğunu söyledi.