29 / 04 / 2024

Batik Balıkesir Liman AVMde yeni mağazasını açtı!

Batik Balıkesir Liman AVMde yeni mağazasını açtı!

2011 yılını büyük atılımlarla devam ettiren Batik, 2011 yılında mağaza sayısını 100e ulaştırarak, en son Bandırmanın ilk alışveriş Merkezi olan Liman AVMde yeni mağazasını açtı



Balıkesir Bandırmada yoğun ilgi gören Batik, yeni sezon moda akımlarını müşterileriyle paylaşıyor. 2011-12 Sonbahar Kış koleksiyonunda reklam yüzü olarak Gazeteci Yazar Ayşe Arman ile çalışan marka, marka bilinirliğini de ikiye katlayarak farkını ortaya koyuyor. Her ay yaklaşık 3 mağaza açan firma, 100. Mağaza sayısına 3 yıl içinde ulaştı.

2011-2012 sonbahar kış sezonunu birbirinden güçlü temalarla devam ettiren Batik, yeni sezona damgasını vuran birçok moda trendinin de öncülüğünü yapıyor Ayşe Arman özel koleksiyonun yanı sıra, 60s Pop, Luxe Grunge, Country Girl gibi moda akımlarıyla her zevke uygun, birbirinden şık temalar sunan BATİKin yeni sezon koleksiyonu Batik severlere sunuluyor. Sürekli yükseliş trendi göstererek yeni açılan mağazaları ile başarı grafiğini her geçen gün yükselten Batikin tüm mağazaları sizleri bekliyor İstinyepark, Citys, Fly Inn AVM, Capacity, Torium ve Saphire AVM başta olmak üzere Türkiye genelindeki 100 mağazasında moda severlerle buluşan marka yeni sezonda da iddialı koleksiyonları ile modaya yön vermeye devam ediyor.


www.batik.com.tr


Geri Dön