02 / 05 / 2024

Batışehir Loca adres!

Batışehir Loca adres!

Firma: Ege Yapı

Proje: Batışehir

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen ve Ege Yapı tarafından konumlandırılan Batışehir Loca adres bilgilerini haberimizde görebilirsiniz. Proje, Bağcılar'da TEM üzerinde İSTOÇ Sanayi'nin hemen yan tarafında yer alıyor.



Batışehir Loca adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor.  Ege Yapı  projesi olan  Batışehir  Loca stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut seçeneklerini bünyesinde barındırıyor. 


Batışehir Loca adres bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Proje, Bağcılar'da TEM üzerinde İSTOÇ Sanayi'nin hemen yan tarafında yer alıyor.


Batışehir Loca'da; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Konut büyüklüklerinin 39 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösterdiği Batışehir Loca projesinde bir çok ödem seçeneği yer alıyor.


Batışehir Loca ödemeleri!


Batışehir Loca ödeme planına göre projede KDV yüzde 1 olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanılabildiği gibi firma bünyesinde yer alan 36 ay 0 faiz sisteminden de yararlandırılabiliyor.


Batışehir Loca adres!


Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar /  İstanbul 


Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com


projeye sor



Geri Dön