Emlak Konut

Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 2.Etap'ın ruhsatları alındı. Peki Batıyakası 2.Etap'ta kaç konut ile ticari ünitenin ruhsatı alındı? İşte merak edilenler...  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) BatıYakası Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Batıyakası 2.Etap (İstanbul Kartal Esentepe 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Buna göre proje kapsamında toplam 1.148 adet bağımsız bölüme ilişkin yapı ruhsatlarının alındığı açıklandı. 

Peki Batıyakası 2.Etap'ta kaç konut ile ticari ünitenin ruhsatı alındı? İşte Batıyakası 2.Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Batıyakası 2.Etap kapsamında, 12711 ada 1 parselde yer alan 1031 adet konut ve 117 adet ticari üniteden meydana gelen toplam 1.148 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları alındı. 

Batıyakası projesi, az katlı yatay mimari anlayışı ile göl ve millet bahçesinin yanı başında hayata geçiriliyor. 

Batıyakası 2. Etap toplam 14 blok olarak hayata geçiriliyor. İskan aşşamasında yaklaşık 3510 kişinin yaşamasının planladığı projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks daire tipleri bulunuyor. 

Proje için en yüksek teklisi veren firma Yıldızlar İnşaat olmuştu. Bu kapsamda Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri 2 milyar 600 milyon Türk Lirası olarak açıklanmıştı.  

Batıyakası Köy şeklinde isimlendirilen proje, İstanbul Havalimanı’na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Kuzey Marmara Otoyolu’na ve yakında açılması planlanan Sarıyer - Zekeriyaköy tüneline yakın konumda yükseliyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Batıyakası) kapsamında, 12711 Ada 1 Parselde yer alan 1031 adet Konut ve 117 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 1148 adet Bağımsız Bölüme ait Yapı Ruhsatları alınmıştır.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Tuzla projesinin ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?