Yeni Projeler

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler... Projede ön talep süreci başladı

Batıyakası Köy projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar Grup imzasıyla yükseliyor. Projede ön talep süreci başladı.

Tertemiz havasıyla şehrin ve doğanın merkezi Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Batıyakası Köy projesi, ormana komşu lokasyonda ve az katlı, yatay mimarili şekilde yükseliyor. 

Batıyakası Köy projesinde, alışveriş, kafe, restoran, yürüyüş alanları ve konut sahiplerinin diğer günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği yüksek standartlı yaşam alanlarına sahip. 

Peki Batıyakası Köy projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Batıyakası Köy ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Batıyakası Köy projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede, bahçe katında bulunan özel havuzları, meydanları, yürüyüş yolları ve ticaret aksı ile konut sahiplerine rafine bir yaşam vadediliyor. 

Projede 164 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alıyor. 

Şehrin kalbinde, sakin ve huzurlu bir yaşam sunan Batıyakası Köy projesi, tüneller ile şehrin merkezine kolay
ulaşımıyla da ön plana çıkıyor. 

Projede, güneşlenme alanı, fitness, kapalı havuz, hamam ve sauna gibi pek çok farklı sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

https://www.batiyakasikoy.com/

Tel: 444 30 70 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Next Level Kemer ön satışta! Yeni proje!

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!