Proje Güncel

Batıyakası Köy'de yüzde 25 peşinat, 48 aya varan vade fırsatı! 

Batıyakası Köy'de yüzde 25 peşinat, 48 aya varan vade fırsatı. Peki projede hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Batıyakası Köy projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar Grup imzasıyla Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Ormana komşu lokasyonda ve az katlı, yatay mimari esas alınarak inşa edilen projede, 164 adet konut ve 48 adet ticari ünitye yer veriliyor. 

Batıyakası Köy, tertemiz havasıyla şehrin ve doğanın merkezinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen faire tipleri yer alıyor. 

Zekeriyaköy’de yaşam standartlarını yeniden tanımlayan Batıyakası Köy, bahçe katında bulunan özel havuzları, meydanları, yürüyüş yolları ve ticaret  alanları ile rafine bir yaşamın kapılarını aralıyor. 

Az katlı, yatay mimarisiyle huzura ve güvene yer açan Batıyakası Köyprojesinde, güneşlenme alanı, fitness, kapalı havuz, hamam ve sauna gibi pek çok farklı sosyal donatı alanı yer alıyor. Batıyakası Köy; İstanbul Havalimanı’na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Kuzey Marmara Otoyolu’na ve inşası devam eden Sarıyer - Zekeriyaköy tüneline yakın konumuyla dikkatleri çekiyor. 

Zekeriyaköy Çarşısı'na yürüme mesafesinde inşa edilen proje, Sarıyer İDO ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 8 kilometre, Maslak'a 10 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje ile Şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada deneyimleme fırsatı sunuluyor. 

Malzeme ve yapı kalitesi, gün ışığıyla dolu yaşam alanları, doğayla iç içe bahçe, balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan Batıyakası Köy projesi, teknolojisi ve altyapısıyla zengin bir yaşam vadediyor. 

Projenin yanı başında at çiftliği yer alıyor. Ayrıca, yakında bulunan spor kulüpleri de tenis, masa tenisi ve basketbol gibi farklı spor dallarını sunuyor. Ayrıca, proje Belgrad Ormanı ve Atatürk Arboretumu'na yakın konumda bulunuyor. 

Batıyakası Köy projesinde, uzaktan çalışan sakinlerinin de beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanan çalışma alanları bulunuyor. 

Sürdürülebilir bir dünya için çevre dostu ve sıfır egzoz emisyonuna sahip elektrikli araçlar için e-şarj ünitelerinin de yer aldığı projede gri su arıtma ve yağmur suyu hasat sistemleri kullanılıyor. Projede bu şekilde sürdürülebilir dünya için tasarruf ve çevre dostu ürün kullanımı sağlanıyor. 

BATIYAKASI KÖY FİYAT LİSTESİ AĞUSTOS 2024 

Batıyakası Köy projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. Projede vade kampanyası unuluyor. 

Bu kapsamda, projeden ev sahibi olmak isteyenler ödemelerinin yüzde 25'ini peşin, kalanını 48 aya varan vade imkanıyla yapabiliyor. 

Web: https://www.batiyakasikoy.com/

Tel: 444 30 70 

Neos Göksu'da 18 ay vade sıfır faiz avantajı!

Silivri Cilin Royal Konakları'nda Ağustos ayına özel indirimli fiyatlar!

Villa Arya'da teslimler Aralık'ta! Kişiye özel ödemelerle müstakil havuzlu villalar!