29 / 04 / 2024

Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor!

Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor!

Müşterilerine sağladığı kalite ve uygun fiyat fırsatıyla Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Bauhaus, ilk şubesini 1996'da İstanbul'un Kozyatağı ilçesinde hizmete sunmuştu. Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor...



Müşterilerine sağladığı kalite ve uygun fiyat fırsatıyla Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Bauhaus, ilk şubesini 1996'da İstanbul'un Kozyatağı ilçesinde hizmete sunmuştu.

Yapı market alışverişi ve bununla birlikte “kendin yap” kültürünü tüketicisiyle 25 yıl önce Kozyatağı'nda buluşturan Bauhaus, Türkiye’deki 10 şubesinde en büyük yapı marketi konsepti, şubelere kolay ulaşabilme imkanı, en zengin ürün çeşidi ve en düşük fiyat garantisi ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi kapsamında hizmetlerine başarıyla devam ediyor. Bauhaus Türkiye, İstanbul'da 5, Ankara'da 3 mağazasının yanı sıra; Antalya, Bursa mağazalarında ve online alışveriş sitesinde bütün Türkiye’ye en iyi ürünleri en uygun fiyatla alma imkanı sağlıyor. 
                  
1996'daki kuruluşuyla beraber ev, atölye ve bahçe için geniş ve ferah alanlar yaratılarak satışa çıkarılan 120 bin farklı ürün portföyü, tüm kredi kartlarının geçerli olduğu satın alma fırsatı, çeşitli ürün gruplarında uzun süreli garanti, en uygun fiyat garantisi gibi birçok fırsat Bauhaus Türkiye yönetimi tarafından müşterilere sunulan ilklerden oldu. Bauhaus Türkiye; profesyonellere eğitim fırsatı ve eğitici yayınlar, personeline işbaşı eğitimi, müşterisine usta temini, belirlenmiş koşullarda ücretsiz adrese teslim avantajları gibi sektörde birçok ilke imza attı.

Bauhaus, Türkiye de 25. yılını kutluyor!

"EVİNİZDE, ATÖLYENİZDE, BAHÇENİZDE İHTİYACINIZ OLAN HER ÜRÜN BAUHAUS’DA" 

'Evinizde, atölyenizde, bahçenizde ihtiyacınız olan her ürün Bauhaus'ta' sloganıyla sunulan hizmet, geniş otopark, zengin ve kaliteli ürün çeşidi, eğitimli personel ve uygun fiyat imkanları "Bauhaus yapı market" markasının ve başta Kozyatağı olacak şekilde bütün şubelerini inşaat ve yapı malzemeleri, ev gereçleri konularında çok güvenli ve tercih edilen bir tedarik merkezi haline gelmesini sağladı. 

Yerleşmiş kurumsal kimliği ile 360 derece müşteri mutluluğu ilkesinden hiç vazgeçmeden 25 yıldır milyonlarca müşterisine hizmet sunan Bauhaus Türkiye yönetimi gerek beyaz, gerekse mavi yakalı personelini her zaman uzun süreli şekilde istihdam ediyor, genç kadroları kurum içinden yetiştiriyor ve üst görevlere atıyor, bu şekilde onların yükselmelerine imkan sunuyor. Aynı şekilde yıllar önce yola birlikte çıktığı Hukuk Danışmanı, İletişim Danışmanı, Mali Müşavirlik, Reklam Ajansı şirketleri ile de 25 yıllık beraberliğine devam ediyor.

Özetle bakıldığında, 25 yıl önce Kozyatağı’nda başlayan Bauhaus Türkiye, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve özellikleri; bütün Bauhaus şubelerinde ve son yıllarda hizmete alınan online alışveriş sitesinde de aynı başarıyla sürdürülüyor.

Bauhaus 100 yaşında!


Geri Dön