27 / 04 / 2024

Bay İnşaat Maslak Projesi'nde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor!

Bay İnşaat Maslak Projesi'nde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor!

Bay İnşaat Maslak Projesi'nde 42'şer katlı iki kulede 430 rezidans dairesi, 14 tower penthouse ve 10 katlı otel bulunacak. Proje, 400 bin dolardan başlayan fiyatlara sahip. Maslak Projesi'ndeki penthouse'ların fiyatlarının 5 milyon dolardan başlaması bekl



İstanbul'un merkezinde inşaatı devam eden en kapsamlı ikinci projeye imza atmaya hazırlanan Bay İnşaat, doğal ve konforlu yaşamın iş hayatıyla paralel olabileceği Maslak Projesi ile bölge ye yeni bir bakış açısı getiriyor.

Ekim 2010 tarihinde ruhsatı alınarak inşaatına başlanan proje, İstanbul'un merkezinde birbirine entegre ünitelerden oluşan ve inşaatı devam eden en kapsamlı ikinci proje olma özelliğine sahip. 42'şer katlı iki kulede yer alacak 430 rezidans dairesi, 14t ower penthouse, 10 katlı otel, 45.000m2'lik ofis ve 25.000m2lik yaşam alanları ile toplam 235.000m2 üzerinde yer alacak olan Maslak Projesi, farklı zevklere hitap eden geniş yaşam alanları ile de fark yaratacak.

Mimari özelliği sayesinde ofis katları, sosyal alanlar, restoranlar ve kulüpler gibi farklı alanlar arasında geçişlerin olacağı Maslak Projesi'nin 25.katında yer alacak olan havuz, fitness salonu, sauna ve buhar odaları dikkat çekiyor.

2014 yılında tamamlanacak olan Bay İnşaat'a ait Maslak Projesi'nde kulelerden bir tanesinde konumlandırılacak olan otel, kulenin ilk 10 katında yer alacak. Yerli ve yabancı önemli sektör oyuncuları ve otel zincirleri tarafından yoğun ilgi gören proje'de yer alacak otelin ismi ve konsepti kısa bir süre sonra açıklanacak. 400.000 dolardan başlayan fiyatlara sahip. Maslak Projesi'nde yer alacak penthouse'ların ise satış fiyatlarının 5 milyon dolardan başlaması bekleniyor.

İngiliz Chapman Taylor Architects ve Piramit Mimarlık'tan Turgut Toydemir tarafından projelendirilen Bay İnşaat Maslak Projesi'nin içmimarisi SinanKafadar MetexMimarlık imzası taşıyacak. Şehir yaşamı ve iş hayatının merkezinde yer alan proje, ofis plazaları ve rezidansların merkezi olarak tanınan Maslak bölgesini aynı zamanda yaşanan bir bölgeye dönüştürme hayalini ve hedefini taşıyor.

www.bayinsaat.net


Geri Dön