28 / 04 / 2024

Bay İnşaat, Maslak Projesi'nin satışlarına başlıyor!

Bay İnşaat, Maslak Projesi'nin satışlarına başlıyor!

BAY İstinye Konakları  BEYZA Konakları Tarabya, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye gibi projelere imza atan Bay İnşaat, yakın zamanda Maslak Projesi'nin satışlarına başlıyor.



BAY İstinye Konakları  BEYZA Konakları Tarabya, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye gibi projelere imza atan Bay İnşaat, yakın zamanda Maslak Projesi'nin satışlarına başlıyor. 1997 yılında kurulan Bay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, güven, saygı ve kalitenin mimarı olduklarını belirterek, profesyonel tasarlanmış projeleri doğru çalışmalarla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

BUGÜNE kadar Bay İstinye Konakları, Beyza Konakları Tarabya, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye gibi Levent-Maslak-İstinye üçgeninde prestijli, yüksek vizyon ve öngörünün eseri olan projelere imza atan Bay İnşaat, yakın zamanda Maslak Projesi'nin satışlarına başlıyor. Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, kuruluşlarının 14'ncü yılında güven, saygı ve kalitenin mimarı olmaya devam ettiklerini söyledi.

1997 yılında kuruldu
Bay İnşaat'ın kuruluşu hakkında bilgi veren Erol Özmandıracı, şunları söyledi "60 yılı aşkın bir ticaret tecrübesine sahip, Akmerkez'in ortaklarından olan Nesim Özmandıracı liderliğinde, Erol Özmandıracı ve Elazar Yakar, 38 yıldır inşaat sektöründe bulunan, İnşaat Mühendisleri Taner Tombuloğlu ve Şafak Levi ile beraber 1997 yılında BAY İnşaat kuruldu. Bugüne kadar Beyza Konakları Tarabya, Bay İstinye Konakları, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye projelerini gerçekleştirdik. Projelerimizden sonuncusu olan Hilpark Suites İstinye'de yaşam başladı. Şimdi ise Maslak Projemize hazırlanıyoruz."

Özkaynaklarını kullanıyor
Profesyonel tasarlanmış projelerin değerini bildiklerini ve bu projeleri doğru çalışmalarla gerçeğe dönüştürdüklerini söyleyen Erol Özmandıracı, şöyle konuştu: "Yatırımları ile hak ettikleri yaşam alanlarında oturmak isteyenlere, dünyanın ve Türkiye'nin en iyi mimarları ile en doğru imar planlarıyla hazırlanmış konutlar sunmaya devam ediyoruz. Bay İnşaat, ruhsatları, hukuki pozisyonları ve iskanları alınmış projeler inşa ediyor. Tüm projelerinde kendi özkaynaklarmı kullanıyor."

Yaşam ve ticaret aksı
Projelerini gerçekleştirdikleri bölgeyi de değerlendiren Özmandıracı, "İstanbul Boğazı'nın 3'ncü köprü projesi ile İstinye İstanbul'un yeni yaşam ve ticaret aksını oluşturacak. Bu bölgede projelendirilen yeni yerleşim alanları, yatırımcılarına katma değeri yüksek olarak geri dönecek. Btigüne kadar tüm projelerini söz verdiği zamanda tamamlamış olan Bay İnşaat'ın yapımına başladığı Maslak Projesi de bu bölgede bulunuyor"dedi.

Bay İnşaat'ın yeni projesi: Maslak Projesi geliyor

BAY İnşaat, 42'şer katlı iki kulede yer alacak 430 rezidans dairesi, 14 tower penthouse, 5 yıldızlı otel, yatay ofis, alışveriş ve yaşam alanlarının yer alacağı Maslak Projesi'nin yakında satışlarına başlayacak. Proje, farklı zevklere hitap eden geniş yaşam alanları ile de fark yaratmayı hedefliyor. Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, Maslak Projesi'nde mükemmel yaşam kalitesini sosyal imkanları çok farklı fonksiyonlara sahip mega bir projeyi butik bir yaklaşım ile aynı çatı altında topladıklarını söyledi.

25. katta havuz keyfi
Özmandıracı, proje hakkında şunları söyledi: "Maslak Projesi, dünyada 14 farklı ülkede ofisleri bulunan İngiliz Chapman Taylor Architects ile Türkiye'nin sayılı mimarlarından Piramit Mimarlık'tan Turgut Toydemir tarafından projelendirildi. Bay İnşaat, Maslak Projesi'nde, otel ve konutlarının iç mimarisinde mimar Sinan Kafadar ve peyzaj projesinde ise mimar Deniz Aslan ile çalıştı. Mimari özelliği sayesinde kule residanslar, ofis katları, otel, sosyal alanlar, bar ve restoranlar gibi farklı alanlar arasında geçişlerin olacağı Maslak Projesi'nin 25'nci katında yer alacak olan havuz, fitness salonu, sauna ve buhar odaları dikkat çekiyor.

Yaşam kalitesine yatırım
Erol Özmandıracı, İstanbul'un en büyük karma projelerinden Maslak Projesi'nin içinde yer alan 4 farklı konseptin, birbirlerinin yatırım değerini beslediğini belirterek, "Maslak projesi, sunduğu ayrıcalıklarla sadece finansal değil, yaşam kalitesinede yatırım anlamım taşıyor" dedi.
 

 


Geri Dön