Genel

Bayburt Üniversitesi profesör inşaat mühendisi arıyor

Dumlupınar, Bayburt ve Hacettepe Üniversitesi  Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve  yardımcı doçent alacak

Rektörlüklerin alımlara ilişkin duyuruları, 2 Ocak 2011 tarihli Resmi  Gazetede yayımlandı. Duyurulara göre, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, daimi  statüde tıp fakültesinin dahili ve cerrahi tıp bilimleri bölümü için 2 profesör,  1 doçent alımında bulunacak.
Adaylar başvurularını 15 gün içerisinde Rektörlük Personel Daire  Başkanlığına şahsen yapılacak. Geniş bilgi http://www.dpu.edu.tr/dpuweb/akademik/form/yonerge/form1. pdf  adresinden temin edilebilecek.

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ-
Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü 1 profesör,  7 yardımcı doçent alımında  bulunacak. Profesörler daimi statüye göre çalıştırılacak.
Mühendislik fakültesinin inşaat ve gıda mühendisliği için 1 profesör, 1  yardımcı doçent, Bayburt Eğitim Fakültesinin ilköğretim bölümü için 2 yardımcı  doçent, iktisadi ve idari bilimler fakültesinin iktisat ve işletme bölümleri için  4 yardımcı doçent alınacak. Başvurular 15 gün içinde Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak.
AA