28 / 04 / 2024

Baykan Akıllı Kombi konfor ve tasarruf sağlıyor!

Baykan Akıllı Kombi konfor ve tasarruf sağlıyor!

Baykan tarafından üretilen akıllı kombi sayesinde tüketici kombisini internet üzerinden, cep telefonu veya bilgisayarı ile uzaktan açıp kapatıyor ve haftalık program yapabiliyor. Haftalık program sayesinde Baykan Akıllı Kombi konfor ve tasarruf sağlıyor




Baykan tarafından üretilen akıllı kombi sayesinde tüketici kombisini internet üzerinden, cep telefonu veya bilgisayarı ile uzaktan açıp kapatıyor ve haftalık program yapabiliyor. Haftalık program sayesinde Baykan Akıllı Kombi konfor ve tasarruf sağlıyor. Evlere gelen fazla doğalgaz faturalarının en büyük sebebi yanlış kombi kullanımından oluşuyor. Akıllı kombinin haftalık programı sayesinde evlerdeki ortalama kullanılan derece yüzde 5 düşürülüyor. 

İstanbul şartlarında her 1 derece yüzde 7 tasarruf demek olduğu için oda sıcaklığının ortalama yüzde 5 düşürülmesi yüzde 35 tasarruf yapılmasını sağlıyor. Akıllı kombi kullanan tüketiciler, evlerindeki ısıyı 25 derecenin üzerinde ayarladıklarında Baykan Teknik Servis bunu bir arıza olarak kabul ederek müşteriyi arıyor ve tasarruflu kullanması konusunda bilgilendiriyor. Baykan Akıllı Kombi, oluşan arızaları Baykan Teknik Servise otomatik olarak kendisi bildiriyor. Kullanıcının evi soğumadan Baykan Teknik Servis müşteriyi arayarak müdahale ediyor. 

Baykan Akıllı Kombi, bir ürünün ötesinde tüketiciye tam zamanlı bir hizmet, tasarruflu ve konforlu bir sistem sunuyor. Baykan Akıllı Kombi, Türkiye’nin yanı sıra Çin’e ve dünyanın bir çok ülkesine ihraç ediliyor. Ürettiği projelerle sektöre yenilikler getiren ve uluslararası rakiplerine karşı bir Türk firması olarak yaptığı Ar-Ge ile ülkemizi dünya pazarında temsil eden Baykan Kombi 25 ülkeye ihracat yapıyor.

 

Dünya


Geri Dön