29 / 04 / 2024

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 



Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Yoğuşmalı kombiler teknik tasarımı ile zararlı gazları azaltır. Isı eşanjörü sayesinde doğalgaz az kullanıldığı gibi daha iyi bir sıcaklık deneyimi de ortaya koyar. 

YOĞUŞMALI KOMBİ ÖZELLİKLERİ

  • Yoğuşmalı kombilerde atık gaz sisteminin önüne eklenen ısı eşanjörü sayesinde gaz bacadan çıkmadan önce gazdaki su buharı ayrıştırılıp enerjiye dönüşür. 
  • Bu işlem sayesinde doğalgaz kullanımında verim sağlanıyor. Verim sağlarken çevreye salınan zararlı gazları da azaltan yoğuşmalı kombiler sayesinde daha az doğalgaz harcayarak daha çok ısınmak mümkün oluyor. 
  • Isı eşanjörü sayesinde verimliliği arttıran yoğuşmalı kombiler daha az doğalgaz harcayarak daha iyi bir sıcaklık deneyimi sağlayabiliyor. Çevreci bir kombi çeşidi olan yoğuşmalı kombilerin alev boyutu ihtiyaca göre ayarlayarak, dur kalk yapmadan modülasyonlu bir şekilde çalışabiliyor. 
  • Tüketilen gaz oranına göre yüksek yanma verimi elde edilen yoğuşmalı kombilerin emisyonu az olduğu için çevreye de olumlu yönde etkisi bulunuyor. 
  • Baymak Lambert Attivo yoğuşmalı kombide hermetik baca bulunuyor. Hermetik baca sayesinde kombi yanma için gerekli olan havayı monte edildikleri ortamdan değil de baca seti yardımıyla dış ortamlardan alıyor. 

Peki ürünün teknik özellikleri  ve fiyat listesi nedir? 


Geri Dön