28 / 04 / 2024

Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim?

Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Bayraklı Folkart Towers projesi Folkart Yapı imzası ile İzmir Bayraklı bölgesinde inşa ediliyor



Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen  Folkart Towers  projesi İmzir Bayraklı bölgesinde yer alıyor.  İzmir  Folkart Towers'ta daireler şehir manzaralı ve deniz manzaralı olarak ayrılıyor.


27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Folkart Towers projesi 46 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Konutların alanları 80 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiyor.


Folkart Towers satış fiyatları!

İzmir Folkart Towers satılık şehir manzaralı dairelerde fiyatlar 203 bin dolardan, deniz manzaralı daireler ise 255 bin dolardan başlıyor.


İzmir Folkart Towers ödeme!


Bayraklı Folkart Towers ödeme planı kapsamında peşinat ödemeden 12 ay vade farksız taksitle konut sahibi olabilirsiniz. Yüzde 25 peşinat ile kalan tutarı firma bünyesinde 24 ay vade farksız vadelendirebilir ya da yüzde 10 peşinat ile kalan tutar için banka kredisi kullanabilirsiniz.


Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim?

Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim sorusuna A kule Şubat 2014, B kule Ağustos 2014 cevabı veriliyor. Projede açık kapalı yüzme havuzları, fitness, buhar banyosu, türk hamamı, jakuzi, sauna, tenis ve basketbol kortları, yoga, aerobic, masaj ve kids club gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri: Manas Bulvarı Adalet Mahallesi No:37 Bayraklı


İzmir Folkart Towers satış ofisi!

Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com


projeye sor



Geri Dön