29 / 04 / 2024

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.



Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.Belli bir ücret karşılığında turizm eğlence yerlerine rezervasyonlar yapmak.turizme yönelik hediyelik eşya mağazaları takı ve aksesuar alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 3-her türlü tekstil ürününün alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. 4-her türlü kara taşıtının alım satımı ve oto kiralama faaliyetlerinde bulunmak. 5-Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak
 


Geri Dön