28 / 04 / 2024

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.



MARKET İNDİRİMLERİNDE SADAKATİN VE GÜVENİN ÖNEMİ

Müşterileri elde etmek ve elde tutmak için çok sayıda faktör vardır: yalnızca uygun bir fiyat veya üstün bir ürün sunmak her zaman yeterli değildir.

 Bir market, indirim yaptığında iyi niyet ve marka/market bağlılığı oluşturur.

Çoğu büyük market zincirinde en iyi indirimleri almak için müşterilerin bir mağaza sadakat kartına kaydolması ve her satın alma işleminde kasiyere bunu okutması gerekir. Müşterilere daha düşük fiyat verme karşılığında şirketler, kart kullanıcısının satın alma davranışı hakkında ayrıntılı bilgi alır.

Bir müşteri mağazayı hangi gün ve saatlerde ziyaret etmekten hoşlanır? Seyahat başına ne kadar harcıyorlar? Alışveriş gezileri ne sıklıkla yapılıyor? 

Ne satın alınır? Sadece indirimde olan şeyleri mi alıyorlar? Soruları ile hedefe ilerler.

Bayram festivali Anpa Gross tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL ye düştü

Şirketler bu değerli bilgileri hangi ürünleri taşıyacakları, hangi fiyatları belirleyecekleri, neleri satışa sunacakları, ne kadar indirim yapacakları ve daha fazlası hakkındaki kararlarında kullanabilirler. Bu bilgiler aynı zamanda şirketlere hedefli pazarlama çabalarında yardımcı olur.

 Şirketler, mağaza bağlılık kartları sayesinde ne satın aldığınızı bildiklerinde, pazarlama maliyetlerinden tasarruf ederken, kullanma olasılığınızın daha yüksek olduğu teklifleri size gönderirler.

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı sürecin akabinde pek çok vatandaş ayçiçek yağını satın alma
 noktasında çeşitli zorluklar yaşamamıştı. Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen bu zamlı süreç market sahipleri için de oldukça zor geçmişti.

Bayram festivali  Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü


Geri Dön