Otomobil

Volkswagen Transporter Kombi’deki bu indirim çok konuşulacak! Hemen bakın!

Volkswagen Transporter Kombi nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, Transporter Kombi modeline büyük indirim yaparken indirimi duyanların ağzı açık kaldı. 25 Nisan 2023 fiyat listesi... 500 TL'lik indirim geldi

Ticari araç piyasasında koltuğu kimseye bırakmayan Transporter Kombi'ye nisan ayına özel tam 52.500 TL'lik indirim geldi. İndirimi uyan ve ticari araç satın almak isteyen vatandaşlar Transporter Kombi'nin fiyatını ve özelliklerini sorgulamaya başladı.

7 İLERİ DSG OTOMATİK VİTES TEKNOLOJİSİ

Vites aralıklarını milisaniyeler içinde değişecek bir biçimde küçülterek daha yumuşak vites geçişleriyle sürüş konforunu yükselterek konforunuza konfor katıyor. Bu araçta bulunan DSG teknolojisi; manuel vitesin düşük yakıt tüketim özelliğini, ataklık ve sportiflik avantajlarını, otomatik vitesin rahatlığıyla bir araya getirerek kullanıcılarına maksimum konfor sunuyor.

TİPTRONİK ÖZELLİĞİ İLE MANUEL VİTES DEĞİŞTİRME İMKÂNI

DSG otomatik şanzımanda yer alan tiptronik teknolojisi, sportif kullanımı seçen kullanıcılar için vitesi manuel değiştirme olanağı sağlıyor.

Peki, Volkswagen Transporter Kombi kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

YORGUNLUK TESPİT SİSTEMİ

Uzun yolculuklar yaptığınız zaman yorulduğunuzu anlayan ve sizi uyaran bir yardımcınız bulunuyor: Yorgunluk tespit özelliği normal sürüş alışkanlığınız haricinde farklı bir hareket tespit ettiği zaman yolculuğa ara vermeniz için sizi, hem görsel hem sesli olarak uyarıyor.

VOLKSWAGEN TRANSPORTER KOMBİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TRANSPORTER KOMBİ FİYATLARI

AYRINTAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Nisan 2023 tarihinde saat 05.53'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.41 Türk Lirası, Euro 21.46 Türk Lirası, altının gramı ise 1246 Türk Lirası değerindedir.

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta dev indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Ne Doblo ne Fiorino! Ticari araçların en çok tercih edileni Volkswagen Caddy Syle’da büyük indirim başladı!

Volkswagen Touareg nisan ayı fiyatı belli oldu! Teknik özellikleri neler, fiyatı ne kadar?