Otomobil

Volkswagen Transporter Panel Van’da indirim günler başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Panel Van'da nisan ayına özel 43 bin TL'lik indirim geldi. Panel Van'daki indirimde son günler olduğu duyuruldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 26 Nisan 2023 fiyat listesi... Bu kapsamda, Volkswagen, Transporter Panel Van modelini satın almak isteyen veya fiyat araştırması yapan kişiler için güncel fiyatlarını internet sitesinden duyurdu

Dünyaca ünlü otomobil üreticileri arasında yer alan Volkswagen, 2023 nisan ayına ilişkin fiyat listelerini paylaştı. Bu kapsamda, Volkswagen, Transporter Panel Van modelini satın almak isteyen veya fiyat araştırması yapan kişiler için güncel fiyatlarını internet sitesinden duyurdu. 

DÜŞÜK YUVARLANMA DİRENÇLİ LASTİKLER

Geleneksel lastiklere nazaran daha az yakıt tüketimi sağlayan düşük yuvarlanma dirençli lastikler ile Yeni transporter çok daha ekonomik.*Sürüşe, araca ve yola göre farklılık yaşanmaktadır.

Peki, Volkswagen Transporter Panel Van kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...

HIZ LİMİTLEME ÖZELLİKLİ HIZ SABİTLEYİCİ

Hız sabitleyici, herhangi bir pedala basmaya gerek kalmadan sürekli aynı hızda yol alma, gerekirse hız sabitleyici kolu aracılığıyla sabitlenen hızı artırıp düşürme imkânı sunuyor.

YÜK BÖLÜMÜNDE YÜK KANCASI

Yükleriniz bu araç için değerli. Europallet'leri ve ağır yükleri sabitlemek konusunda yeterli mesafeye sahip zeminde yer alan raylar ve yük kancalarıyla yükünüzde sağlam bir tutuş ile rahatça kullanın. Yük bölmesi standart bir şekilde sekiz adet ayarlanabilir yük kancasıyla donatılmıştır.

VOLKSWAGEN TRANSPORTER PANEL VAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN TRANSPORTER PANEL VAN FİYATLARI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Nisan 2023 tarihinde saat 05.48'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.42 Türk Lirası, Euro 21.31 Türk Lirası, altının gramı ise 1247 Türk Lirası değerindedir.

Bayram sonrası Volkswagen Transporter Pikap’da tam 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Caddy Impression’da bayram sonrası 45.500 TL’lik büyük indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Caddy Cargo’da 35 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!