Ekonomi

Bayramda harçlığınızı dağıtmanız için İş Bankası el atıyor! Kimlik belirt 10 bin TL al!

Geçim sıkıntılarının yaşandığı bir süreçten geçmiş olduğumuz bu dönemde vatandaşlar nakit para için araştırmalarına devam ediyor. Milyonlarca vatandaşa sevindirecek haberi İş Bankası açıkladı. İşte o haberin tüm detayları…000 TL’lik nakit desteği sağlayacağını açıkladı

İş Bankası yayınlamış olduğu duyuru ile 10.000 TL’lik nakit desteği sağlayacağını açıkladı. Üstelik bu destek sıfır faizli şekilde verilecek. Açıklamanın ardından vatandaşların yüzü güldü. Başvuru için sadece Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası istenecek.

TÇ kimlik numarasıyla 10.000 TL

İş Bankası Ramazan Bayramı için vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılaması adına faizsiz bir kredi desteği sunacak. Sunulacak ihtiyaç kredisi ile birlikte İş Bankası 10.000 TL tutarında faizsiz kredi verecek. Bu kredi ile birlikte vatandaşların nakit ihtiyaçlarını destek sunulacağı öngörülüyor. İş Bankası’ndan bu krediyi alabilmenin tek şartı mobil uygulama üzerinden kimlik numarasıyla kaydolmak olacak.

İş Bankası’ndan sıfır faizle ihtiyaç kredisi

İş Bankası bu kredi için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar adına bazı şartlar sundu ilk şart İş Bankası müşterisi olunması. İş cep mobil uygulaması üzerinden müşteri olunup nakit desteğine hızlı bir şekilde başvuru yapılabiliyor.

İş Bankası’nın sunmuş olduğu 0 faizli kredi desteği adına başvuru yapmak isteyen müşteriler maksimum mobil İşCep uygulamasından işlemlerini yapabilecek. Uygulama ile birlikte başvurular hızlı bir şekilde tamamlanıyor. İş Bankası müşterileri istedikleri zaman bu şekilde faizsiz kredi alabiliyor. Nakit ihtiyaçları için 300 TL’den 10.000 TL’ye kadar nakit yardımı yapılacak.

10.000 TL faizsiz kredi için başvuru tarihleri

İş Bankası’nın sunmuş olduğu 10.000 TL’lik faizsiz kredi için başvuru tarihi belirlendi. Son gün 30 Nisan 2023 tarihi olacak. Müşteriler bu nakit yardımını istedikleri zaman kullanabilecek. Toplamda iki kez kullanma hakları bulunacak. İş Bankası müşterilerine bunun yanında 50.000 TL’ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi imkânı da sünüyor. Bu kredi 12 aya varan taksitler ile veriliyor. Özellikle ilk defa İş Bankası müşterisi olan küçük işletmeler ve Tüccarlar için bir avantaj sağlanıyor. Kampanya detayları İş Bankası resmî web sitesi üzerinde açıklandı.

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank ve Garanti Bankası... Bankalarla ilgili bomba gelişme. Hemen bakın

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!