27 / 04 / 2024

Bayramda kargolar açık olacak mı? Hangi günler kargolar çalışıyor?

Bayramda kargolar açık olacak mı? Hangi günler kargolar çalışıyor?

Kurban Bayramı tatili yaklaşırken, kargo hizmetlerinin durumu vatandaşlar arasında merak konusu oldu. 2023 Kurban Bayramı'nın bu yıl 28 Haziran Çarşamba gününe denk geldiği ve tatilin 3 Temmuz Pazartesi günü sona ereceği biliniyor.



Ancak bayram süresince kargo firmalarının çalışıp çalışmayacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. İşte, "Bayramda kargolar açık mı? Kargolar ne zaman tatil olacak?" sorularına yanıt arayanlar için bilgiler...

Kargo firmalarının bayram tatili süresince hizmet vermesi beklenmiyor

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da birçok kargo şirketinin bayram tatili boyunca hizmet vermemesi bekleniyor. Kurban Bayramı süresince kargo acentelerinin kapalı tutulması planlanıyor. Tatilin başlangıcı olan 27 Haziran Çarşambai günü itibarıyla kargo hizmetlerinin durması bekleniyor ve bu durum, 3 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Bayramda kargolar açık olacak mı? Hangi günler kargolar çalışıyor?

Kargo hizmetleri ne zaman başlayacak?

Kargo firmalarının bayram tatili süresince hizmet vermemesi nedeniyle, gönderim işlemi yapmak isteyen vatandaşların bayram öncesinde veya sonrasında kargo şirketleriyle iletişime geçmeleri önemlidir. Tatil süresince kargoların teslimatının gerçekleşmeyeceği göz önüne alınmalı ve planlamalar buna göre yapılmalıdır.

İşte, bayram tatili boyunca kargo hizmetlerinin duracağı tarihler;


Geri Dön