Altın & Dolar

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatları için yeni rakamları açıkladı.  Gram altın rekor üstüne rekor kırarken, Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz artışlarına devam edeceğine ilişkin gelen açıklamalar altın fiyatlarının yönünü değiştirdi

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonraosında rekor seviyelere geldi. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken, Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz artışlarına devam edeceğine ilişkin gelen açıklamalar altın fiyatlarının yönünü değiştirdi. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı.

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı.
 

GRAM ALTIN REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR!

Ons altın ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın yaptığı açıklamalar sonrası düşüşe geçerken son 3.5 ayın en dip seviyesini gördü. Bugün ons altın 1919 folara yükseldi ve gram altın 1637 TL ile rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Cuma günü Çin'den gelecek satın alma yöneticileri endeksi ve ABD'den gelecek çekirdek PCE verileri ons altının yönünü belirleyecek.

 

BAYRAMDAN SONRA ALTIN FİYATLARI TAM OLARAK BÖYLE OLACAK!

Uzmanlar altın için yıl sonu beklentilerini düşürürken İslam Memiş'ten peş peşe açıklama geldi.

İslam Memiş öncelikle altın almak isteyenleri uyardı. Memiş 1.500 TL seviyesinde altın alınmasını tavsiye etmediğini söyledi ve yatırımcıları alım konusunda uyardı.

Memiş altın almak isteyenlere, dolarda düşüşün yaşanması durumunda altın fiyatlarında da gerilemeler olacağını ve alım fırsatının o zaman doğacağını söyledi.

Piyasada her zaman fırsat oludğunu belirten İslam Memiş, gram altının bayramdan sonra 1650 TL'ye ulaşmasını bekliyor. 

Altınının rekor seviyelere yükselemeye devam edeceğinin altını çizen Memiş, sene sonuna kadar ons bazında 2.150 dolar seviyesini geçeceğini öngörüyor.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! 1 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatları

Dolar ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Dolar net bu kadar olacak!

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak