27 / 04 / 2024

Bedri Sinan Gül kimdir?

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...



Bedri Sinan Gül kimdir?

1980 yılında İstanbul'da doğan Bedri Sinan Gül, 2002'de Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olarak üniversite eğitimine, 2006 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı Mühendisliği Bölümü'nde de yüksek lisans eğitimini tamamladı. Gül, hala Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm alanında doktora tezi çalışmaları devam ediyor.

2002 ile 2005 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nde kontrol mühendisi olarak, 2005-2009 yılları arasında ise İston AŞ'de Maliyet ve Analiz Şefi olarak görev yaptıktan sonra, 2009 yılında Başakşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürü olarak göreve başladı. 2012 yılında Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandıktan sonra yedi yıl boyunca teknik başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2017-2019 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ve İston AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine devam etti.

2019 yılında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı olarak atanan Gül, hala bu görevine devam ediyor. Bedri Sinan Gül evli ve bir çocuk babasıdır.

Bedri Sinan Gül, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 


Geri Dön