27 / 04 / 2024

Begoğlu Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Begoğlu Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Söyü tarafından kuruldu. 



Begoğlu Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Söyü tarafından kuruldu. 

Begoğlu Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerinipaketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek b. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. d. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmake. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.


Geri Dön