04 / 05 / 2024

Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Bektaş, Aziz Can Polat Bektaş, Davut Bektaş, Hamdi Bektaş, Hami Bektaş, Kenan Bektaş ve Yakup Bektaş ortaklığında kuruldu.



Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Bektaş, Aziz Can Polat Bektaş, Davut Bektaş, Hamdi Bektaş, Hami Bektaş, Kenan Bektaş ve Yakup Bektaş ortaklığında kuruldu.

Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Şirket, Otel, Motel, Kamping, Pansiyon, Tatil köyü, Dinlenme evleri, Termal istasyonu, Plaj, Pastahane, Lokanta, Kafeterya, Çay bahçesi, Kıraathaneler, Nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, inşaa edebilir, satın alabilir, satabilir veya işletebilir 2 - Şirket, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapabilir resmi ve özel inşaatlar yapabilir 3 - Şirket, her türlü gayrimenkul alım, satım ve kiralama faaliyetlerinde bulunabilir. 4 - Şirket, her türlü motorlu taşıtların alım, satım, kiralama, ithalat ve ihracatını yapar 5 - Şirket, her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapar. 6 - Şirket, otobüs, otomobil, minibüs, midibüs gibi araçlar ile şehir içi turizm taşımacılığı yapar. 7 - Şirket, kamyon, kamyonet ve tır gibi kara nakil vasıtaları ile şehir içi ve şehirlerarası yük ve eşya taşıması yapar ve porter hizmeti verebilir. 8 - Şirket her türlü tekstil ürününün alım, satım, imalat, ithalat ve ihracatını yapar. 9 - Şirket, yukarıda belirtilen konularda veya ileride belirlenebilecek her türlü konuda gerekli izin ve altyapı hazırlıklarını yaptıktan sonra E-Ticaret faaliyetlerinde bulunabilir. 10 Şirket amacıyla ilgili olarak marka, patent, ihtira beratı, know-how gibi hakları adına tescil ettirebilir, devredebilir, ferağ ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir. 11 Şirket, amaç ve konusu ile ilgili acentelikler, bayilikler, distribütörlükler ve unvan kullanımı alır ve bu hizmetleri başkalarına verir şirket sözleşmesinde yazılı konusu ile ilgili olarak imalat, ithalat, ihracat, iç ve dış mümessillik, toptancılık, perakendecilik, dağıtım ve pazarlama, yapar, makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap eder, devir ve ferağ işlemlerinde bulunur. Alım, satım, kiraya verme, gayrimenkullerin üzerinde irtifa, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis eder. İpotekler alır, verir, fabrika, depo satış mağazaları ve idare binaları inşa eder, alır ve satar. Şirket faaliyet konusuna giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla yeni şirketler kurabilir, girişimlerde ve iştiraklerde bulunabilir.


Geri Dön