Kent Haberleri

Bekçi alımı için başvurular resmen başladı! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın! Hemen bakın!

İş arayan pek çok kişinin merakla beklediği bekçi alımı için başvurular resmen başladı! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, pek çok kişinin iş bulmak için kapısını çaldığı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alım ilanları tek tek yayımlanıyor

Bekçi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı bekçi alımları için başvurular resmen başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, pek çok kişinin iş bulmak için kapısını çaldığı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alım ilanları tek tek yayımlanıyor. Yine verilen detaylara göre, bekçi alımları için başvuruların bu ayın sonuna kadar süreceği kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaya göre, arama motorlarında da sık sık araştırılan bekçi alımı ile ilgili olarak yayımlanan ilanlara göre Aralık 2022 İŞKUR personel alım ilanları doğrultusunda 18–55 yaş arası adayların başvuru yapabileceği bekçi alım ilanı da yer alıyor. 

İş arayan pek çok kişinin merakla beklediği bekçi alımı için başvurular resmen başladı! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın... Hemen bakın...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, en az ilkokul mezunu olan adayların da bekçi alım ilanı için başvuru yapabildiği bildirilirken, söz konusu ilana başvuruların Aralık ayının sonuna kadar devam edeceği de belirtildi.

BEKÇİ ALIMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bekçi alımı ile ilgili verilen bilgilere göre, söz konusu alımların şu an için sadece özel sektör için olduğu belirtilerek, özel sektörde bekçi olarak görev yapmak isteyen adaylarda yaş şartı aranmadığı açıklandı.

Yayımlanan bekçi alım ilanları için 55 yaşına kadar olan adayların başvuru yapabileceği belirtilirken, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre bazı şartlar da aranıyor. 

İş arayan pek çok kişinin merakla beklediği bekçi alımı için başvurular resmen başladı! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın... Hemen bakın...


BEKÇİ ALIMLARI İÇİN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

– Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
– Alkol, uyarıcı madde tüketimi, uyuşturucu sebebiyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak
– Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkum olmamak,
– Vardiyalı çalışma koşullarına uygun olmak
– İlköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, ayrıca yurt dışı okullardan mezun olanların da denklik belgesine sahip olması,
– 18 yaşını doldurmuş olmak,
– Ayrıca terör örgütleri ile bu örgütlerin legal veya illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve de katılmamış olmak.

BEKÇİ ALIMLARI SADECE BU ŞEHİRDE YAPILACAK

Söz konusu iş ilanı ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bekçi alımları ilanlarının yayımlandığı kentler değişirken, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilan doğrultusunda söz konusu alımların Kocaeli'de yapılacağı bildirildi.

Tapu sahiplerine müjde! Yıllardır ödediğiniz o paraları hemen geri alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro personel alımında başvurular resmen başlıyor! 25 şehirde en az 10 bin TL maaş fırsatı! Aman kaçırmayın!

Doların 5 gün sonra tam ne kadar olacağını Merkez Bankası duyurdu! Bu rakamı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı!